What can you do when your good isn't good enough?



Sista jobb-dagen imorgon, wihuuu! Har jobbat in 4 timmar i veckan eftersom vi drar till Lycksele imorgon. Så jag börjar 08:00 och slutar klockan 11:00. Det känns aningen snice faktiskt. :)
Det blir tyvärr ett kort inlägg, jag har som ingenting att komma med just nu känner jag. Skriver väl ett inlägg när jag har tid och orken till det.

jahanebraheeej (Y)

I don’t know if I’ll make it but watch how good I’ll fake it

Hallå där kött och blåbär!
I helgen så var det ju Trästockfestivalen. Jag och Sanna for dit i fredags och det var askalas där. Träffade en massa nya och roliga vänner + en andra vänner. Fick spendera mycket tid med Patric vilket gjorde mig väldigt glad. Satt och pratade med honom i 2 timmar ungefär, och vi pratade om allt möjligt. Om mig, om honom, om oss. Exakt allt. Det gjorde mig så jävla glad medans jag blev väldigt ledsen och grät en hel del. Han sov t.o.m i vårt tält så jag fick tillbringa nån timmas sömn med honom också. På lördagen låg mest jag och Sanna i tältet och tog det lugnt och gick runt och chillade. Lite senare på kvällen gick vi till Danni, Emma och Lollos tält en stund och när klockan tickade mot 9- halv 10 så återvände vi till vårat tält för att packa ihop det. Sen åkte vi hem och kom hem kring 11. Sen ringde min fina Magnus, det var så skönt att få höra hans underbara röst igen. Har saknat den så mycket. Han är så fin. 

Idag är jag inne på min andra och sista jobbvecka. Jag kan lova er att det känns riktigt skönt att få sommarlov igen sen. I augusti ska jag äntligen få träffa Magnus, förhoppningsvis... 
Till helgen blir det Motorveckan med Madelen och Sanna, det kommer bli nice!

Nu ska jag fortsätta suga på min isglass och se på när mitt kusinbarn leker med Batman ;)



Hata ju inte prippsblå folköl?


These girls are amazing




Don't mind if you treat me bad again, I don't care anymore






 MJ


RSS 2.0