I’ll pay any cost, just save me from being confused

Vad gör jag för fel? Kan någon, eller inte någon - utan du! Kan du förklara för mig vad jag gör för fel? Varför blir det alltid såhär? Det tär verkligen på mig varje jävla gång. Jag vet inte vad jag ska säga, jag vet inte vad jag ska göra för att få dig att prata, för att enkelt bara kunna berätta vad felet är, så vi kan lösa "problemet" eller vad det nu är. Jag är så less på att ständigt känna att jag gjort något fel när det är du som är osäker och ignorerar mig.
Jag förstår inte varför du inte kan svara mig. Är du också rädd? Rädd för att berätta sanningen för mig?
Det enda jag vill är att få släppas in i ditt huvud, i dina tankar och få veta egentligen hur du känner och vad du tycker.
Du är rädd för att jag ska bli kär i dig igen, eller tvärtom, du är rädd för att få tillbaka dina känslor för mig. Det är därför du ignorerar mig och beter dig konstigt. Men jag förstår inte varför?! Vi har ju pratat om det här. Snälla, vännen...
Jag älskar allt det här. Det känns så jävla skönt, jag förstår inte vad problemet är.. Om du bara kunde berätta för mig, så skulle allt kunna vara bra och jag skulle inte behöva gå med en stor, äcklig, ond klump i magen.



Am I not good enough?


you're the reason why i smile everyday



Yeah you said hey,
And since that day,
You stole my heart and you're the one to blame,
Yeah!

And that's why I smile,
It's been a while,
Since everyday and everything has felt this right.
And now,
You turn it all around,
And suddenly you're all I need,
The reason why I smile


RSS 2.0